Podcast The Greenhouse Effect: Hoe kan het geweld in Amerika gestopt worden?

Er spelen zich burgeroorlogachtige toestanden af in Amerika. Milities lopen op straat en emoties lopen hoog op. Men is extreem links of extreem rechts. En men is zwaar bewapend, wat gevaarlijk kan worden.
Bij zulke hoge spanningen in de samenleving, zou het zo mooi zijn als de leiders zouden gaan samenwerken en het geweld zouden afkeuren. En hoe kunnen de Obama’s hierbij helpen? Obama heeft een uitspraak gedaan over het geweld.

Trump zegt ook dingen voor de afro amerikaanse arbeidsmarkt gedaan te hebben. En ook voor de gevangenis hervorming. Vreemd is wel dat er veel fans bij de bijeenkomst bij het Witte Huis naast elkaar staan te klappen en te juichen. Waarom worden de Corona-regels niet nageleefd? Trump maakt zoveel vijanden. Hoe lang kan hij hier nog mee doorgaan?

Luister nu naar deze 24e aflevering van The Greenhouse Effect met Charles Groenhuijsen.

Beluister meer podcasts op:

www.praatkast.nl

Voor jou aanbevolen

Reviews

Mijn klanten reageren vaak spontaan op onze samenwerking.

Dank voor de buitengewoon inspirerende lezing!

“Je hebt ons aan het denken gezet en volgens mij hadden we graag nog uurtje met je door gedebatteerd.”

Planbureau voor de Leefomgeving

Ruim 2000 mensen zorgen voor een uitpuilende zaal!

Charles Groenhuijsen boeit de luisteraars enorm met zijn scherpe analyzers over de Verenigde Staten en met zijn humor doorspekte prestaties is Charles Groenhuijsen een terugkerende gast die duiding geeft over een van de grootste economieën.

Beursgenotenbeleggersplatform

Het publiek was vol energie na de lezing van Charles!

Zijn realistische verhaal over de wereld waarin we echt leven is een verademing ten opzichte van het negatieve beeld wat we dagelijks op tv zien

Danielle Boers, coaching