De wijze waarop Coronacrisis wordt benaderd door de VS

Democracy in the United States has often been declared at risk – if not actually dead, then at least on life support. But American democracy isn’t dead, it’s in a deep and worrying coma.  The Correspondent.

We hebben het er al een paar podcasts eerder over gehad: serieuze maatschappelijke onrust wordt steeds minder onwaarschijnlijk. Gaat het democratische systeem failliet in de VS?
De republikeinen waren altijd voor een zo klein mogelijke overheid en openbaar zorgstelsel. Nu is Trump bezig met de grootste investeringen in beide. Hoe kan dat?
Gaan we het straks ook hebben over de periode vóór en na de crisis?
Zal het met andere woorden aanleiding zijn om echt fundamentele politieke en maatschappelijke veranderingen te weeg te brengen?

Voor jou aanbevolen

Reviews

Mijn klanten reageren vaak spontaan op onze samenwerking.

Dank voor de buitengewoon inspirerende lezing!

“Je hebt ons aan het denken gezet en volgens mij hadden we graag nog uurtje met je door gedebatteerd.”

Planbureau voor de Leefomgeving

Ruim 2000 mensen zorgen voor een uitpuilende zaal!

Charles Groenhuijsen boeit de luisteraars enorm met zijn scherpe analyzers over de Verenigde Staten en met zijn humor doorspekte prestaties is Charles Groenhuijsen een terugkerende gast die duiding geeft over een van de grootste economieën.

Beursgenotenbeleggersplatform

Het publiek was vol energie na de lezing van Charles!

Zijn realistische verhaal over de wereld waarin we echt leven is een verademing ten opzichte van het negatieve beeld wat we dagelijks op tv zien

Danielle Boers, coaching