Podcast The Greenhouse Effect: Wie haalt Florida binnen, Trump of Biden?

Tweehonderdzeventig kiesmannen krijgen, daar draait het allemaal om in de komende verkiezingen. Want ze werken met een ‘winner takes all systeem’.

President Trump staat er vlak voor de verkiezingen niet goed voor, maar hij scoort beter dan gedacht bij de latino’s in Miami. En Florida kan bepalend worden voor de einduitslag.
Volgens president Trump kan het wel weken duren voordat de uitslag van de presidentsverkiezingen bekend is. Hij blijft dit herhalen.

Verder nog een incident: de Biden-campagnebus is op de snelweg omsingeld geweest door Trump-aanhangers, waarop het campagneteam van Joe Biden enkele evenementen heeft afgezegd in Texas.

Obama mengt zich ook in de campagne. Hij zei: “Nog drie dagen tot de belangrijkste verkiezingen van ons leven, inclusief de mijne, die toch ook best belangrijk waren.”

Beide kandidaten deden in het laatste weekend voor de verkiezingsdag nog een ultieme poging om kiezers in de belangrijke staten Pennsylvania en Michigan voor zich te winnen. Er zijn al 92 miljoen stemmen uitgebracht, dat is ongekend.

Luister naar deze laatste podcast voor de verkiezingen. The Greenhouse Effect met Charles Groenhuijsen en Victor Chevallier.

Beluister meer podcasts op:

www.praatkast.nl

Voor jou aanbevolen

Reviews

Mijn klanten reageren vaak spontaan op onze samenwerking.

Dank voor de buitengewoon inspirerende lezing!

“Je hebt ons aan het denken gezet en volgens mij hadden we graag nog uurtje met je door gedebatteerd.”

Planbureau voor de Leefomgeving

Ruim 2000 mensen zorgen voor een uitpuilende zaal!

Charles Groenhuijsen boeit de luisteraars enorm met zijn scherpe analyzers over de Verenigde Staten en met zijn humor doorspekte prestaties is Charles Groenhuijsen een terugkerende gast die duiding geeft over een van de grootste economieën.

Beursgenotenbeleggersplatform

Het publiek was vol energie na de lezing van Charles!

Zijn realistische verhaal over de wereld waarin we echt leven is een verademing ten opzichte van het negatieve beeld wat we dagelijks op tv zien

Danielle Boers, coaching