Podcast The Greenhouse Effect: Trump maakt de weg vrij voor Joe Biden!

Joe Biden wordt definitief de 46ste president van de Verenigde Staten. Trump geeft de weg vrij. Hoe gaat de overgang vanuit Trump er nu precies uitzien? Er zijn ook altijd nog 70 miljoen Trump-stemmers en de nodige milities die achter hem blijven staan. Het is erg waarschijnlijk dat de druk van de Republikeinse partij een grote rol gespeeld heeft bij deze opmerkelijke actie van Trump. Zal hij zich weer verkiesbaar stellen in 2024? Wat vindt Charles van Harris als komend vicepresident?

En dan antwoord op de vraag of Trump ook een positieve rol heeft gespeeld in het buitenland beleid. Want nu blijkt nota bene dat Saoedi Arabië en Israël met elkaar in gesprek zijn! Trumps legacy?

Mr. Greenhouse himself geeft op zijn eigen wijze antwoord op deze vragen in de 43ste aflevering van Het Groenhuijsen Effect, Maar dan op zijn Engels.

(PS: Charles gaat een verkorte studie psychologie doen via bol.com Nieuwsgierig? Mis deze aflevering dan niet!)

Beluister meer podcasts op:

www.praatkast.nl

Voor jou aanbevolen

Reviews

Mijn klanten reageren vaak spontaan op onze samenwerking.

Dank voor de buitengewoon inspirerende lezing!

“Je hebt ons aan het denken gezet en volgens mij hadden we graag nog uurtje met je door gedebatteerd.”

Planbureau voor de Leefomgeving

Ruim 2000 mensen zorgen voor een uitpuilende zaal!

Charles Groenhuijsen boeit de luisteraars enorm met zijn scherpe analyzers over de Verenigde Staten en met zijn humor doorspekte prestaties is Charles Groenhuijsen een terugkerende gast die duiding geeft over een van de grootste economieën.

Beursgenotenbeleggersplatform

Het publiek was vol energie na de lezing van Charles!

Zijn realistische verhaal over de wereld waarin we echt leven is een verademing ten opzichte van het negatieve beeld wat we dagelijks op tv zien

Danielle Boers, coaching