Trump geeft velen gratie en blokt het coronasteunpakket

We hebben het in de vorige podcast gehad over de doodstraffen die Trump snel laat uitvoeren. Het omgekeerde doet hij ook: hij verleent op de valreep nog heel wat mensen gratie. Paul Manafort en Roger Stone, maar ook de Nederlander Alex van der Zwaan.

Gaat Trump ook zijn kinderen, schoonzoon en mogelijk zichzelf gratie verlenen?

Maar Trump blijft ons verder verrassen: hij heeft de goedkeuring van de jaarlijkse defensiebegroting geblokkeerd. Dit is sinds 1962 niet meer gebeurd.

De Democraten en Republikeinen in het Amerikaanse Congres zijn het eens over een nieuw Corona-steunpakket. Maar president Donald Trump weigert zijn handtekening onder dit akkoord te zetten.

Luister naar deze 46e aflevering van The Greenhouse Effect.

Komt Trump terug in 2024? Of gaat de republikeinse partij eindelijk om?

President Trump laat in de laatste maanden van zijn presidentschap nog even vijf gevangenen executeren. Het is voor het eerst in 130 jaar dat een vertrekkend president de doodstraf laat uitvoeren.

De vaccinatie tegen het coronavirus in de Verenigde Staten is begonnen. Het vaccin is gratis voor alle Amerikanen. Komt er ook steun voor de Corona-slachtoffers? Gelukkig hebben we een expert in huis, Charles weet het allemaal.

Luister naar deze 46e aflevering van The Greenhouse Effect.

Beluister meer podcasts op:

www.praatkast.nl

Voor jou aanbevolen

Reviews

Mijn klanten reageren vaak spontaan op onze samenwerking.

Dank voor de buitengewoon inspirerende lezing!

“Je hebt ons aan het denken gezet en volgens mij hadden we graag nog uurtje met je door gedebatteerd.”

Planbureau voor de Leefomgeving

Ruim 2000 mensen zorgen voor een uitpuilende zaal!

Charles Groenhuijsen boeit de luisteraars enorm met zijn scherpe analyzers over de Verenigde Staten en met zijn humor doorspekte prestaties is Charles Groenhuijsen een terugkerende gast die duiding geeft over een van de grootste economieën.

Beursgenotenbeleggersplatform

Het publiek was vol energie na de lezing van Charles!

Zijn realistische verhaal over de wereld waarin we echt leven is een verademing ten opzichte van het negatieve beeld wat we dagelijks op tv zien

Danielle Boers, coaching