Podcast The Greenhouse Effect: Voorbeschouwing debat Biden vs Trump

Na het besluit van een grand jury om sommige betrokkenen niet te vervolgen voor de dood van Breonna Taylor, zijn twee politieagenten van Louisville woensdagavond tijdens protesten neergeschoten. Olie op het vuur bij een toch al uitermate gespannen situatie.

En nog wat andere vragen die ons bezig houden:

  • Wat is de actuele situatie omtrent de aanstelling van een nieuwe Hoge Rechter bij het Hooggerechtshof?
  • En haalt Joe Biden meer geld binnen in de eindfase van de race naar het Witte huis?
  • Het lijkt er op dat er deze verkiezingen meer jongeren dan ooit naar de stembus gaan. Wat kunnen de gevolgen daarvan zijn?
  • De Amerikaanse samenleving is bang. Zó bang, dat de wapenverkoop de afgelopen week met 80 procent is toegenomen. Ongekend. Komt een burgeroorlog mogelijk weer een stapje dichterbij?

En tot slot, debatcoach Brett O’Donnell bespreekt waar Trump over zou kunnen struikelen tijdens het komende debat met Biden: “De president zou ze allemaal op één hoop moeten gooien. Trump moet Joe Biden, de socialist aanvallen.”
Want volgende week dinsdagnacht zal het eerste debat plaats vinden tussen Trump en Biden. Charles doet ’s nachts rechtstreeks verslag op TV voor de NOS . Nu alvast een korte een voorbeschouwing. Charles geeft in deze podcast ook campagneadvies aan zowel Biden als Trump.

Luister nu naar deze 31e aflevering van The Greenhouse Effect met Charles Groenhuijsen.

Beluister meer podcasts op:

www.praatkast.nl

Voor jou aanbevolen

Reviews

Mijn klanten reageren vaak spontaan op onze samenwerking.

Dank voor de buitengewoon inspirerende lezing!

“Je hebt ons aan het denken gezet en volgens mij hadden we graag nog uurtje met je door gedebatteerd.”

Planbureau voor de Leefomgeving

Ruim 2000 mensen zorgen voor een uitpuilende zaal!

Charles Groenhuijsen boeit de luisteraars enorm met zijn scherpe analyzers over de Verenigde Staten en met zijn humor doorspekte prestaties is Charles Groenhuijsen een terugkerende gast die duiding geeft over een van de grootste economieën.

Beursgenotenbeleggersplatform

Het publiek was vol energie na de lezing van Charles!

Zijn realistische verhaal over de wereld waarin we echt leven is een verademing ten opzichte van het negatieve beeld wat we dagelijks op tv zien

Danielle Boers, coaching