Podcast The Greenhouse Effect: Trump is geniaal in ageren, agenderen en negeren

Amerika staat letterlijk in brand. Gebieden ter grootte van twee Nederlandse provincies zijn volledig afgebrand. De bevolking wordt geëvacueerd. De hoeveelheid rook zit in de hogere luchtlagen wat de zon blokkeert. Hoeveel kan de Amerikaanse bevolking nog aan?

En we hebben het over de uitspraken van Trump in 18 interviews met Bob Woodward, bekend van het Watergate schandaal van jaren geleden. Dingen die hij gezegd heeft, kunnen zijn verkiezingsstrijd schaden. Deze worden binnenkort gepubliceerd in het boek Rage.

Trump is geniaal in ageren, agenderen en negeren. Inhoudelijk een groot gedeelte van de partijagenda kapen en dit vervolgens op een manier brengen waarop hij gunstig naar voren komt. Hij zorgt dat de onderwerpen op de agenda komen, die hij belangrijk vindt (agenderen), negeert de grote gebreken in het land die hij niet interessant vindt (negeren) en hij scheld op zijn tegenstanders (ageren). Hoe kan je hier weerstand aan bieden als tegenstander?

Luister nu naar deze 27e aflevering van The Greenhouse Effect met Charles Groenhuijsen.

Beluister meer podcasts op:

www.praatkast.nl

Voor jou aanbevolen

Reviews

Mijn klanten reageren vaak spontaan op onze samenwerking.

Dank voor de buitengewoon inspirerende lezing!

“Je hebt ons aan het denken gezet en volgens mij hadden we graag nog uurtje met je door gedebatteerd.”

Planbureau voor de Leefomgeving

Ruim 2000 mensen zorgen voor een uitpuilende zaal!

Charles Groenhuijsen boeit de luisteraars enorm met zijn scherpe analyzers over de Verenigde Staten en met zijn humor doorspekte prestaties is Charles Groenhuijsen een terugkerende gast die duiding geeft over een van de grootste economieën.

Beursgenotenbeleggersplatform

Het publiek was vol energie na de lezing van Charles!

Zijn realistische verhaal over de wereld waarin we echt leven is een verademing ten opzichte van het negatieve beeld wat we dagelijks op tv zien

Danielle Boers, coaching