Podcast The Greenhouse Effect: standpunten Biden & Trump

Vraag van een luisteraar: Charles, kun je nu eens aangeven wat nu precies de standpunten zijn van Biden & Trump, en dan het liefst liefst onpartijdig. Want Trump heeft ook goede dingen gedaan voor zijn land.

Maar we hebben het ook over de oud-burgermeester van New York: Bloomberg. Deze heeft $ 100 miljoen toegezegd voor de campagne van Joe Biden. Wat betekent dat voor de verkiezingsstrijd?

En komt het gevaar nu van politiek links of van rechts? President Trump zegt: De grootste dreiging komt van extreem links.
Maar zijn eigen ministerie van Homeland Security trekt juist een tegengestelde conclusie: De dodelijkste dreiging komt van rechtse extremisten en supremacists. Wie heeft er gelijk? Charles vertelt het.

Luister nu naar deze 29e aflevering van The Greenhouse Effect met Charles Groenhuijsen.

Beluister meer podcasts op:

www.praatkast.nl

Voor jou aanbevolen

Reviews

Mijn klanten reageren vaak spontaan op onze samenwerking.

Dank voor de buitengewoon inspirerende lezing!

“Je hebt ons aan het denken gezet en volgens mij hadden we graag nog uurtje met je door gedebatteerd.”

Planbureau voor de Leefomgeving

Ruim 2000 mensen zorgen voor een uitpuilende zaal!

Charles Groenhuijsen boeit de luisteraars enorm met zijn scherpe analyzers over de Verenigde Staten en met zijn humor doorspekte prestaties is Charles Groenhuijsen een terugkerende gast die duiding geeft over een van de grootste economieën.

Beursgenotenbeleggersplatform

Het publiek was vol energie na de lezing van Charles!

Zijn realistische verhaal over de wereld waarin we echt leven is een verademing ten opzichte van het negatieve beeld wat we dagelijks op tv zien

Danielle Boers, coaching