In de naschokken van de bestorming van het Capitool

We zitten nog in de naschokken van de bestorming van het Capitool met kritiek op het falen van de politie en veiligheidsdiensten. Is de veiligheid nu wel gegarandeerd bij de komende inauguratie?

Trump blijkt senatoren tijdens de bezetting van het Capitool gebeld te hebben om de winst van Biden te saboteren. De Democraten willen nu met spoed president Donald Trump uit het Witte Huis krijgen. Mag Trump, als hij écht wordt afgezet, in 2024 toch weer presidentskandidaat zijn?

Donald Trump wil ook niet bij de inauguratie zijn en twitteren kan hij ook niet meer, zijn account is door Twitter geblokt. Is dat vrijheid van meningsuiting? Gewapende milities zijn zich nu aan het voorbereiden op zoals zij dat noemen: een revolutionaire oorlog.

Gelukkig hebben we een expert in huis die deze gebeurtenissen kan duiden: Mister Greenhouse weet het allemaal. Charles gaat hierover in gesprek met Victor.

Beluister meer podcasts op:

www.praatkast.nl

Voor jou aanbevolen

Reviews

Mijn klanten reageren vaak spontaan op onze samenwerking.

Dank voor de buitengewoon inspirerende lezing!

“Je hebt ons aan het denken gezet en volgens mij hadden we graag nog uurtje met je door gedebatteerd.”

Planbureau voor de Leefomgeving

Ruim 2000 mensen zorgen voor een uitpuilende zaal!

Charles Groenhuijsen boeit de luisteraars enorm met zijn scherpe analyzers over de Verenigde Staten en met zijn humor doorspekte prestaties is Charles Groenhuijsen een terugkerende gast die duiding geeft over een van de grootste economieën.

Beursgenotenbeleggersplatform

Het publiek was vol energie na de lezing van Charles!

Zijn realistische verhaal over de wereld waarin we echt leven is een verademing ten opzichte van het negatieve beeld wat we dagelijks op tv zien

Danielle Boers, coaching