Podcast The Greenhouse Effect: Hebben de rechtszaken van Trump enige kans?

Hebben de rechtszaken van Trump enige kans? Joe Biden herhaalt de woorden van Obama dat hij uitgaat van de eenheid van Amerika, en niet verdeeldheid tussen blauwe en rode staten. Maar terugkijkend op de periode van Obama moet je constateren dat het tegendeel is gebeurd. De verdeeldheid lijkt groter dan ooit. Obama heeft er een boek over geschreven.

Charles Groenhuijsen deed een analyse van 3 november, klopt zijn optimistische boek nog wel waarin hij poneert dat Amerika steeds progressiever wordt? Of verprutsen de Democraten het alweer voor zichzelf?

Ralph Reed, de oprichter en voorzitter van de Faith and Freedom Coalition, een belangrijke Evangelische groep, zei: “Er is nog nooit iemand geweest die ons beter heeft verdedigd en voor ons heeft gevochten en waar we meer van houden dan Donald J. Trump. Niemand!”
Gaat Thijs van den Brink hem binnenkort interviewen?

Beluister meer podcasts op:

www.praatkast.nl

Voor jou aanbevolen

Reviews

Mijn klanten reageren vaak spontaan op onze samenwerking.

Dank voor de buitengewoon inspirerende lezing!

“Je hebt ons aan het denken gezet en volgens mij hadden we graag nog uurtje met je door gedebatteerd.”

Planbureau voor de Leefomgeving

Ruim 2000 mensen zorgen voor een uitpuilende zaal!

Charles Groenhuijsen boeit de luisteraars enorm met zijn scherpe analyzers over de Verenigde Staten en met zijn humor doorspekte prestaties is Charles Groenhuijsen een terugkerende gast die duiding geeft over een van de grootste economieën.

Beursgenotenbeleggersplatform

Het publiek was vol energie na de lezing van Charles!

Zijn realistische verhaal over de wereld waarin we echt leven is een verademing ten opzichte van het negatieve beeld wat we dagelijks op tv zien

Danielle Boers, coaching