Een historische wet voor vergaande veranderingen & sex in de politiek

Al na twee maanden in zijn presidentschap tekent Joe Biden een historische wet met vergaande veranderingen. De Democratische droom van meer sociale zekerheid wordt een feit.
Hij gebruikt de corona-crisis om die wens door te drukken en een astronomische 1,9 biljoen dollar kostend plan die de economie weer op gang moet helpen.

Maar met een andere democraat gaat het niet zo lekker: kroonprins Andrew Cuomo, gouverneur van New York is in opspraak gekomen.
Vanwege seksuele intimidatie.
Dus Charles & Victor spreken eens door of seks in de politiek in het algemeen in de VS anders wordt opgepakt als in Nederland. Een bijzondere discussie.

Groepen Zuid-Amerikaanse immigranten staan momenteel aan de poort van de VS nu Joe Biden zijn beleid versoepelt. Wat dit voor gevolgen heeft vertelt Mr. Greenhouse. Charles Groenhuijsen wekelijks in gesprek met Victor Chevallier. The Greenhouse Effect.

Beluister meer podcasts op:

www.praatkast.nl

Voor jou aanbevolen

Reviews

Mijn klanten reageren vaak spontaan op onze samenwerking.

Dank voor de buitengewoon inspirerende lezing!

“Je hebt ons aan het denken gezet en volgens mij hadden we graag nog uurtje met je door gedebatteerd.”

Planbureau voor de Leefomgeving

Ruim 2000 mensen zorgen voor een uitpuilende zaal!

Charles Groenhuijsen boeit de luisteraars enorm met zijn scherpe analyzers over de Verenigde Staten en met zijn humor doorspekte prestaties is Charles Groenhuijsen een terugkerende gast die duiding geeft over een van de grootste economieën.

Beursgenotenbeleggersplatform

Het publiek was vol energie na de lezing van Charles!

Zijn realistische verhaal over de wereld waarin we echt leven is een verademing ten opzichte van het negatieve beeld wat we dagelijks op tv zien

Danielle Boers, coaching